İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma Mühendisliği Bölümü, Denizcilik Kulübü tarafından Türkiye'de geniş kapsamlı olarak ilk defa geçen sene yapılan ve her sene tekrarlanması kararlaştırılan "DENİZCİLİK KARİYER GÜNLERİ'11", 31 Mart - 01 Nisan 2011 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusu Mühendislik Fakültesi "Ali Rıza Berkem Konferans Salonu" nda gerçekleştirilecektir.

Denizcilik Kulübü ve İ.Ü. Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğretim üyesi Y. Doç. Dr. Gökhan Kara danışmanlığında gerçekleştirilen etkinliğe başta denizcilik sektörü olmak üzere ulaştırma ve lojistik sektörüne hizmet veren birçok firma katılıyor. “DENİZCİLİK KARİYER GÜNLERİ'11” in amacı, Öğrencilerin Denizcilik Sektörü ve ilgili olduğu diğer sektörler ile iletişimini sağlamak, öğrencilerin Kariyer olanaklarını ve fırsatlarını yakından tanımalarını sağlamak, sektörün beklentilerine karşılık kendi bilgi, beceri ve deneyimlerini tartışmalarını sağlamaya çalışmak olarak belirlenen etkinlik iki gün sürecek.
 
Denizcilik sektörünün önde gelen şirketlerinden YASA Denizcilik, MSC, TURKON Line, İSTANBUL Logistics, TRANSOCEAN Shipping, KTT Konteyner Taşımacılık, CATONI Maritime, ve Gemi Brokerleri Derneği gibi daha birçok firma, gelecek senelerdeki çalışanlarıyla bir araya gelecek ve kendi çalışma ve insan kaynakları politikalarını öğrencilerle paylaşacak. “DENİZCİLİK KARİYER GÜNLERİ'11” da yine birçok firma stand açarak şirketlerini ve insan kaynakları politikalarını tanıtacaklar. Etkinliğe Türkiye'deki tüm denizcilik eğitimi veren okullar davet ediliyor. Ayrıca sadece denizcilik ile sınırlı kalmayan etkinlikte ulaştırma ve lojistik eğitimi veren okullarda davet edilmekte. İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü, geçen sene katılımın çok yüksek olduğu etkinliğe bu sene de katılımın çok yüksek olmasını beklediğini ve etkinliğin her sene tekrarlanacağını belirtiyor.

Editör: TE Bilişim