17. GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ BAŞLADI KARİYER GÜNLERİ V.SHİPS’İN KATILIMI İLE BAŞLADI

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında ilk konuk V.ships oldu.

V.ships’i temsilen Genel Müdür Harun Düzgören; Personel Müdürü Efe Sipahi ve Personel Müdürü Volkan İmamoğlu katıldı. Konuşmalarına şirketi öğrencilere tanıtarak başlayan,Sn. Düzgören ve Sn. Sipahi konuşmalarında özellikle Türk zabit sayısının azlığına özellikle değindi..Türk zabitlerin yabancı şirketlere karşı olan ön yargısını,yabancı personelle çalışma sıkıntısına bağlayan Sn. Düzgören ve Sn. Sipahi Bu sıkıntının gereksiz olduğunu Türk zabitlerinin yabancı zabitlere göre eksiği değil fazlası olduğunu vurguladı. Ayrıca şirket olarak eğitime de önem verdiklerini dile getirirken, şirket politikasında profesyonelliğin esas tutulduğunu, bunun da eğitimle olacağını vurguladılar. Şirket yetkilileri öğrencilerden gelen soruların ardından, öğrencilere kariyer planlamalarını okuldayken yapmaları gerektiğini öğütlediler ve kendilerini geliştirmelerini tekrarladılar.

Konferans sonrası Kariyer Kulübü’nün düzenlediği kokteyle katılan temsilciler ve öğrenciler daha detaylı konuşarak V.ships hakkında daha fazla bilgiye ulaştılar. Samimiyet içerisinde geçen bu konferans ve kokteyl akabinde Sn. Düzgören Sn. Sipahi ve Sn. İmamoğlu iyi niyetlerini belirtip okuldan ayrıldılar.

 

Editör: TE Bilişim