KARİYER GÜNLERİ ARKAS DENİZCİLİK’İN KATILIMIYLA DEVAM ETTİ.

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından bu yıl 17.si düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında ikinci günün konuğu Arkas Denizcilik ve Nakliyat oldu

.

Arkas’ı temsilen Personel Müdürü Alaattin KURT, Personel Müdür Yardımcısı A.Recai BAYRAMOĞLU, Personel Müdür Yardımcısı Ferit GÖKDENİZ,Arkas Denizcilikte zabit olarak görev yapan İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunları F.Levent POLAT, Necati BAŞER, Esat KÜÇÜKBERBER ve Didem İYİER katıldı. Konuşmalarına şirketi öğrencilere tanıtarak başlayan, Sn. Ferit GÖKDENİZ ve Sn. A.Recai BAYRAMOĞLU şirket filosunu daha da genişleteceklerini ve bununla birlikte stajyer ve zabit alımlarının artacağını söylediler. Konuşmanın devamında stajyer alımındaki kriterlerin yanı sıra açılan yeni okulların da etkisiyle özellikle kısa stajlarda yapılan başvuruların çokluğundan dolayı stajyer alımının zorlaştığına değinildi.

Ardından temsilciler, şirketin zabit, stajyer ve personellere verdiği önemin yanı sıra şirketin kontrat süreleri hakkında da bilgi verdiler.Konferansın sonlarına doğru İTÜDF (YDO) mezunu temsilcileri, şirkette çalıştıkları süre boyunca gemideki sosyal hayatı imkanları ve yaşadıkları tecrübeleri öğrencilere aktardılar. Şirket temsilcileri öğrencilerden gelen çeşitli soruları cevapladıktan sonra konferansı noktaladılar. Konferans sonrası Kariyer Kulübü’nün düzenlediği kokteyle katılan temsilciler, öğrencilerle daha detaylı konuşarak Arkas Denizcilik hakkında öğrencilere daha fazla bilgi verme imkanı buldular.Samimiyet içerisinde geçen bu konferans ve kokteyl akabinde Sn. KURT, Sn. BAYRAMOĞLU, Sn. GÖKDENİZ, Sn. POLAT, Sn. BAŞER, Sn. KÜÇÜKBERBER, Sn. İYİER iyi niyetlerini belirtip okuldan ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim