MAHMUT KARAMAN'DAN DENİZHABER'E AÇIKLAMA

DEFAV Yönetim Kurulunun çiçeği burnundaki yeni Başkanı Avukat Mahmut Karaman; Vakfın geleceği ve çalışmalar hakkında DenizHaber'e Özel açıklamalarda bulundu.

Faaliyetlerimiz her zaman olduğu gibi iki temel amaca yönelik olarak planlanacak ve yürütülecektir diyen Başkan Karaman "Birincisinin Vakfın kuruluş amacı paralelinde ve Vakıf tüzüğünde bu konuda yönetim kuruluna verilen görev ve sorumlulukların yerine getirilmesi olacaktır" dedi. 

İkinci temel hedeflerinin "denizci tüm sivil ve kamusal kuruluşlarla denizciliğin Arzbet gelişmesine yönelik dayanışma içerisinde olmaktır." diyen DEFAV Başkanı Avukat Mahmut Karaman  "Denizcilerin ülke ekonomisine ve insanına katkı sağlama anlamında kat edecek çok yolu olduğuna inanıyoruz. Zira bu ülkenin deniz kaynakları ve yetişmiş denizcileri bugün üretilenlerden daha fazlasını üretecek kapasitededir. Dolayısıyla bu potansiyeli harekete geçirmek üzere projeler üretmek ve ortak çalışmalara katılmak da, üstleneceğimiz görevler arasındadır. Yönetim kurulunda bu misyonu üstlenecek birikim ve tecrübede bir çok değerli denizci vardır. Yolumuz açık olsun" dedi.

Çok genç olmasına karşın, kısa zamanda gelişip büyüyen Denizcilik Fakültesi Mezunları Sosyal ve Yardımlaşma Vakfının (DEFAV) mezun denizcilere eğitim, sosyal yardım ve güvenceler sağlamak üzere faaliyetlerine devam ediyor.

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim