İSTANBUL ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, İskenderun DTO Başkanı Bülent Kavsak ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.

Ziyaretten memnun olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "İskenderun her anlamda gelişen bir şehirdir. Bunda İskenderun’un limanı çok önemli bir yere sahiptir. İskenderun Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan penceresidir. Stratejik bir bölgede olan İskenderun aynı zamanda bir ticaret merkezidir. Burada üretilen demir-çelik gibi farklı ürünler deniz yoluyla tüm dünyaya ihraç edilir. Bizlerde İskenderun Belediyesi olarak her zaman iş dünyasının, balıkçılarımızın, deniz nakliyecilerinin yanındayız" dedi.

İMEAK Cengiz Kaptanoğlu İskenderun’da olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, "Zaman zaman odalarımızı ziyaret ediyoruz. Şube Başkanlarımızla oda üyelerimizle bir araya gelip sektör hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. İskenderun bizler için çok önemli ve değerli bir şehrimiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu. Ziyarette sektör hakkında karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu.

Editör: TE Bilişim