WEB SİTENİZİ “TEMİZ DENİZ”LERE AÇIN TIKLATIN, DENİZLER KURTULSUN

Deniz Temiz Derneği Başkanı Eşref Cerrahoğlu’na çeki, Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu üyeleri Cenk Kaptanoğlu ve Şadan Kaptanoğlu verdi.  Törene, Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ile Deniz Temiz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aldo Koslovski de katıldı.

Denizciliğe gönül verenler, denizleri temiz tutmak için yepyeni bir bağış kampanyası için harekete geçti.

Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Kaptanoğlu’nun Deniz Temiz Derneği - TURMEPA’ya destek için başlattığı projeyle, belirlenen bir aylık dönemde, kurumun web sitesini ziyaret eden her kişi için derneğe yardım yaptı.

Kaptanoğlu Holding’in web sitesini 15 Haziran – 15 Temmuz 2008 tarihleri arasında ziyaret eden her kişi için Deniz Temiz Derneği – TURMEPA’ya 5 YTL’lik bağış yapıldı.

Bu bir aylık dönemde www.kaptanoglu.com.tr’yi zayeret eden 4 bin kişi için Kaptanoğlu Holding, Deniz Temiz Derneği’ne 20 bin YTL bağışta bulundu.

Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Kaptanoğlu, bağış çekini, 26 Ağustos Salı Günü saat 17.00’da Deniz Temiz Derneği Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle Deniz Temiz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Cerrahoğlu’na verdi.

Cerrahoğlu, Kaptanoğlu Holding’in, sivil toplum örgütlerine yardım ve sorumluluk paylaşımında Türkiye’de bir ilki başlattığını vurgulayarak, denizcilikle ilgilenen tüm firmaların da, benzer bir kampanya ile desteklerini sürdürmeleri çağrısında bulundu.

Küresel Isınma ve çevre kirliliği ile Türkiye’nin denizlerinin büyük tehlikede olduğunu ve denizlerin kurtulması için hem hükümetin hem de tüm bireylerin çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi. Bu çabada en büyük görevin, denizle doğrudan ilişkisi olan kişi ve kurumlara düştüğünü vurgulayan Cerrahoglu, bu gibi düzenlenecek kampanyalarla toplanacak kaynakların, bir koyun temizlenmesi için yürütülecek çalışmalarda ya da bir körfez için yapılacak bir araştırmaya kaynak olarak kullanılabileceği vurguladı.

Cerrahoğlu, tüm armatörler, tersane sahipleri ile denizle doğrudan ve dolaylı ilişkisi olan tüm kurumlara bu veya bu gibi farklı yeni projelerle denizlerin kurtulması için çalışan sivil toplum örgütlerine yardım yapmaları için çağrıda bulundu.

Fotoğraf: Deniz Temiz Derneği Başkanı Eşref Cerrahoğlu’na çeki, Kaptanoğlu Holding Yönetim Kurulu üyeleri Cenk Kaptanoğlu ve Şadan Kaptanoğlu verdi.  Törene, Kaptanoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ile Deniz Temiz Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Aldo Koslovski de katıldı.

DenizHaber.Com olarak Denizlerimizin temiz kalması için çalışan TURMEPA'ya verdikleri bu destekten ötü Kaptanoğlu Grubu'nu kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim