KAPTANOĞLU, AKAR VE ARMONA Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin bu yıl 16. sı düzenlenen Kariyer Günleri’nin 9 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarındaki konukları KAPTANOĞLU, AKAR VE ARMONA oldu.

Sabah oturumda KAPTANOGLU adına Genel Müdür Kpt. Uğuray AKINCI sunumunu gerçekleştirdi. Kpt. Uğuray AKINCI konuşmasına MLC 2006 hakkında bir sunumla başladı. Konvansiyonun şirketlere getirdiği yükümlülükleri ve gemi adamlarına sağladığı yenilikleri anlatan Kpt. AKINCI şirket olarak bu konvansiyona en kısa sürede uyum sağlayacaklarını söyledi. Daha sonra şirketini tanıtan Kpt. AKINCI soru cevap bölümüyle toplantıyı sonlandırdı. 

Toplantı sonunda KAPTANOĞLU Denizcilik Genel Müdürü Kpt. Uğuray AKINCI’ya Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Selim DURMAK tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

9 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen öğlen oturumda AKAR Denizcilik adına Kuruyük Filosu İnsan Kaynakları Müdürü Erkan ERKAN, Tanker Filosu İnsan Kaynakları Müdürü Tibet ÖZAY ve Uzakyol Zbt. Gizem GÜLCAN sunumlarını yaptılar. Konuşmalarına bir video ile şirket bünyesindeki tüm personeli ve gemileri resimlerle tanıtarak başlayan konuşmacılar daha sonra bir sunumla şirketlerini tanıtmaya devam ettiler ve AKAR Denizcilik’in Yalova tersaneler bölgesinde kurmayı planladığı tersane yatırımını açıkladılar. Soru cevap kısmında öğrencilerin merak ettikleri noktalara açıklık getirdikten sonra konuklar kariyer günlerine katılmaktan memnun olduklarını bildirerek konuşmalarına son verdiler. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi mezunu olan Uzakyol Zbt. Gizem GÜLCAN kardeşlerine denizdeki görevlere ilişkin açıklamalar yaparak konuşmasını sonlandırdı.

Toplantı sonunda AKAR Denizcilik Kuruyük Filosu İnsan Kaynakları Müdürü Erkan ERKAN, Tanker Filosu İnsan Kaynakları Müdürü Tibet ÖZAY ve Güverte Zabiti Gizem GÜLCAN’a Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencileri  Müge BÜBER, Melih ÜNVER ve Güray OĞUL tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

9 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen son oturumda ARMONA Denizcilik adına Personel Müdürü Özgür ÇETİNKAYA sunumunu yaptı. ARMONA Denizcilik’i ve gelecek planlarını anlatarak konuşmasına başlayan ÇETİNKAYA daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı. Gemilerdeki ortamı, çalıştıkları bölgeleri ve MLC 2006 için yaptıkları çalışmaları anlatan ÇETİNKAYA, filolarını büyütmeyi planladıklarını ve gemilerinde çalışacak olan stajyerlerle zabitliklerinde de birlikte çalışmak istediklerini vurgulayarak toplantıyı sonlandırdı.

Toplantı sonunda ARMONA Denizcilik Personel Müdürü Özgür ÇETİNKAYA’ya Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Baturay KAYA tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Böylece yoğun bir programla şirket temsilcileriyle buluşan öğrenciler Kariyer Günleri’nin ilk haftasını geride bırakmış oldular. Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 16. Kış Kariyer Günleri 12-16 Aralık 2011 haftasında da bütün hızıyla devam edecek.

Editör: TE Bilişim