Kaptan Haber Orkestrası 3. buluşması gerçekleşti

Denizcilerin Whatsapp grubu Kaptan Haber Orkestrası katılımcıları düzenledikleri 3. buluşma toplantısı, kuru/pilav yemeği ve Deniz Emniyet Derneği ziyareti şeklinde oldu.  Kaptan Haber Orkestrası katılımcıları ilk olarak  30 Ocak 2018 tarihinde Pendik marinada bulunan bir Balkan restaurantında bir araya gelmiş,  2. buluşma ise boğaz gezisinde gerçekleşmişti.

 Denizcilik sektörünün sivil toplum kuruluş başkanları, temsilcileri, armatörleri, kaptanları, mühendisleri, çalışanları,ceoları, genel müdürleri, sigorta kuruluş temsilcileri, patronları, avukatları bu kez Mehmet Akyol ve Kaptan Bülent Dandin'in ısmarladığı  kuru/pilav ziyafetinin ardından Deniz Emniyet Derneğine de ziyarette bulundular. İlk genel kurulunu yakın zamanda gerçekleştirecek olan Deniz Emniyet Derneğinin geçici genel kurulda başkanı seçilen Kaptan Cahit İstikbal burada konuklara, derneğin kuruluş amacı ve yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaptan İstikbal "Dernek bir ihtiyaçtan doğdu, deniz emniyetine çeşitli perspektiflerden bakan meslek dernekleri var ama doğrudan "Deniz Emniyeti" odaklı bir dernek yoktu. Bu ülkemiz için de bir ihtiyaç idi. Artık Deniz Emniyeti konusunda çalışma yapan bir dernek var olacak, medyaya, ilgili kuruluşlara, yargıya görüş verecek." dedi.

Editör: TE Bilişim