Kahraman Babanın Cesedi Bulundu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı arama-kurtarma ekipleri saat 15:15' de kıyıdan 90 mt açıkta  kahraman baba Cemal Tayfun Gökhan'ın cesedini buldular.

Denize düşen minik kızını kurtarmak için kendini azgın dalgalara atan babanın trajedisi, insan hayatında herşeyin anlık olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bir lojistik firmasında yönetici olan Cemal Tayfun Gökhan, 18 Aralık Pazar günü eşi Aleksandra, 6 yaşındaki kızı Aylin, 11 yaşındaki oğlu ve kayınbiraderi Colombiya uyruklu Carlos Franklin ile denizi izlemek için Rumeli Feneri sahiline gelmişlerdi. Dayısı Franklin ile denizi seyreden ana okulu öğrencisi minik Aylin, azgın dalgaların çarpması sonucu kayalıklara düşerek hayatını kaybetmişti. Aylin'i kurtarmak için denize giren baba Cemal Gökhan ise dalgalar arasında kaybolmuştu. Olayda yaralanarak Amerikan hastanesine kaldırılan anne Aleksandra Gökhan ve kardeşi Carlos Franklin taburcu edilmişti.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olayın meydana geldiği saatten bu yana aralıksız olarak aramalarını sürdürmekteydi.

DenizHaber.Com

 

Editör: TE Bilişim