Talihsiz baba kız toprağa verildi

Boğaz kenarında manzarayı seyrederken dalgalara kapılarak hayatını kaybeden Aylin Gökhan ile onu kurtarmak isterken suda kaybolan babası C.Tayfun Gökhan son yolculuklarına uğurlandı.

Boğaz kenarında manzarayı seyrederken dalgalara kapılarak hayatını kaybeden Aylin Gökhan ile onu kurtarmak isterken suda kaybolan babası Cemal Tayfun Gökhan son yolculuklarına uğurlandı. Bir haftadan bu yana büyük acı çeken anne Aleksandra ile küçük oğlu cenaze boyunca gözyaşı döktü.

Talihsiz ailenin 2 ferdini kaybettiği olay şöyle gelişti: Cemal Tayfun Gökhan , Kolombiyalı eşi Aleksandra , 6 yaşındaki kızları Aylin ve ABD `den gelen misafirleri Carlos Franklin 18 Kasım Pazar günü İstanbul `u gezmeye çıktı. Zekeriyaköy `deki evlerinde öğle yemeğini yiyen aile Sarıyer `e gelerek Boğaz `ın keyfini çıkarmak istedi. Rumeli Feneri Kale Mevkii`nde misafirleri Carlos Franklin ile kayalıklara çıkan minik Aylin manzarayı izlerken anne ve babası da onlara bakıyordu. Rüzgarlı havadan dolayı sertleşen dalgaların kıyıya vurmasıyla minik Aylin denize sürüklendi. Önce Carlos Franklin ardından baba Cemal Tayfun Gökhan dalgalı denize atlayarak minik kızı kurtarmaya çalışmıştı. Çevrede yetişen balıkçılar küçük kızın cesedini ile yaralı Carlos Franklin `i denizden çıkartırken baba Cemal Tayfun Gökhan dalgalar arasında kayboldu. Günler süren umutlu bekleyiş ve aramaların ardından 22 Kasım `da Cemal Tayfun Gökhan `ın cesedi bulundu. Cemal Tayfun Gökhan bulunana kadar minik kızı Aylin `de toprağa verilmedi.

(CHA)

Haber7

Editör: TE Bilişim