HOPA’DA 3 KOLDAN KAÇAKÇILIKLA MÜADELE DEVAM EDİYOR.

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Jandarma ve Gümrük memurlarının kaçakçılıkla mücadelesinin devam ettiğini açıkladı.

HOPA-Sarp Sınır Kapısında, akaryakıt ve Tekel Ürünleri kaçakçılığına yönelik olarak yürütülen titiz çalışmaların somut sonuçlarının alınmaya başlandığını ifade eden Kaymakam Mehmet Ali Özkan. Bu yöndeki mücadele ile ilgili güvenlik birimleri, trafik görevlileri, diğer kurum ve kuruluşların görevlileri tarafından aksaksız ve tavizsiz bir şekilde uygulamaların devam edeceğini  dile getirdi.

Hopa İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Personellerince İlçemiz genelinde, Kemalpaşa Beldesi, Sarp Sınır Kapısın’ da 02 Eylül – 25 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;  2044 paket kaçak sigara, 44 şişe kaçak içki, 3274litre kaçak akaryakıt, 402 adet  kaçak gözlük, 238adet kaçak saat, 34 kg. Bal ve  10 adet muşta ele geçirilmiştir. Söz konusu olaylarla ilgili olarak 16 ‘ sı Türk ve 1 ‘ i Gürcü uyruklu olmak üzere 17 şahıs hakkında yasal işlem yapılmıştır.

Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Güvenlik birimlerine  başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla çalışmalar özveriyle devam edecektir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim