Şehir Hatları 9 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Kabataş’tan, Küçüksu ve Beykoz seferleri başlatıyor. Yeni seferler sabah ve akşam saatlerinde İstanbullular için boğaz geçişinde yeni bir alternatif oluşturacak. 

İstanbul’un kent içi deniz ulaşımını sağlayan Şehir Hatları, yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ağırlaşan köprü trafiğine alternatif olması amacıyla Kabataş-Küçüksu-Beykoz seferlerini başlatıyor. Boğaz seferleriyle entegre edilerek düzenlenecek seferler 9 Temmuz – 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve talebe bağlı olarak tarifeli hale getirilecek.

İstanbul’da karayolu trafiğine alternatifler çalışmalar yürüten Şehir Hatları, Kabataş – Küçüksu – Beykoz seferlerini, trafik yoğunluğunun üst seviyede yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirecek. Özellikle Kabataş, Ortaköy, Beşiktaş bölgesinde iş merkezlerinde çalışanlar için önemli bir alternatif geçiş sağlayacak seferler vatandaşların trafikte kalma sürelerini azaltırken, deniz ulaşımının keyfini yaşamalarını da sağlayacak. Beykoz-Paşabahçe-Kanlıca-A.Hisarı-Üsküdar boğaz hattına entegre edilen Kabataş – Küçüksu – Beykoz seferleri hafta içi her gün düzenlenecek.

Yeni seferler ile iki yaka arasındaki geçişlerde deniz ulaşımının artması ve toplu taşımanın özendirilmesi hedefleniyor.  Sefer tarifesine 444 1851 nolu çağrı merkezinden ve www.sehirhatlari.com.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

Sabah
Beykoz – Küçüksu-Kabataş

07.30 Beykoz,
08.10 Küçüksu,
08.35 Kabataş,

Akşam
Kabataş-Küçüksu-Beykoz

18.25 Kabataş,
18.50 Küçüksu,
19.35 Beykoz

Editör: TE Bilişim