İZMİR LİMAN BAŞKANLIĞI'NIN BÜYÜK BAŞARISI HER AY 6 BİN İŞLEM YAPILIYOR

Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürlüğü Denizci Evi ile aynı yerde hizmet veren Liman Başkanlığına bağlı ilgili bazı birimlerde işlemleri olan vatandaşlar ve gemi adamları sıralarını beklerken hiç sıkılmıyorlar. Çünkü Denizci Evinin rahat koltuklarında oturup televizyon izleyebilirsiniz. İsterseniz internetten yararlanabilir, kütüphanedeki kitaplardan, dergilerden istediğinizi alarak okuyabilir veya sadece istirahat edebilirsiniz. Denizci ruhuna ve denizcilik kültürüne uygun çok samimi, huzur verici bir atmosfer. İçeriye girdiğinizde içinizi rahatlatan çok hoş bir ortam var.

İzmir Liman Başkanlığında görevli güler yüzlü personelinin sahip olduğu mesleki bilgi, beceri, ikili ilişkilerdeki diyalog başarısı ve sorunları aşabilmede gösterdiği özel yetenek sayesinde, vatandaşın, kuruluşların ve gemi adamlarının Gemi sörveyi, tonilato, yola elverişlilik belgesi, gemi kayıtları, tekne alım-satım, gemi adamları işlemleri ile bunlara benzer iki yüzü aşkın farklı iş, "Yüksek Kaliteli Hizmet Sunumu" Anlayışı içinde sorunsuz olarak çok kısa bir sürede sonuçlandırılıyor.

Başarılı, atılımcı ve çalışkan bir bürokrat olan gemi inşa ve gemi makinaları mühendisi Denizcilik Müsteşarlığı İzmir Bölge Müdürü  Hızır Reis Deniz''in göreve başlamasıyla birlikte yeni bir misyon kazanan İzmir'in denizcilik kültürü, bu yeni vizyonun yorumları ve ilkeleriyle daha bir çok önemli başarıya güvenle imza atacaktır.

Editör: TE Bilişim