İzmir Expo Heyeti, Paris'te Seine Nehri Üzerinde Gemi Turu Düzenledi 
 
İzmir EXPO'ya Paris'te destek bulmak için temaslarda bulunan İzmir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu EXPO İzmir heyetiyle, Paris'teki BIE delegeleri ve yabancı misyon temsilcileri onuruna Seine Nehri üzerinde bir gemi turu düzenledi.

Seine Nehri üzerindeki gemiyle anlamlı bir tanıtım programı düzenleyen İzmir EXPO heyeti, İzmir'i tanıtmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığı gösterdi. Paris'teki birçok ülkenin büyükelçileri ve eşlerinin davet edildiği yemekli ve müzikli gemi gezisinde, Türkiye'den özel olarak gelen ses sanatçısı Fatih Erkoç, orkestrasıyla gemide tur süresince konser verdi. 10. Yıl Marşı'nı da seslendiren sanatçının söylediği bir birinden güzel şarkılarla coşan davetliler sahneye çıkıp dans etti.

İzmir EXPO 2015 ilgili düzenlenen yemekli tanıtım turuna, Paris'te bulunan TBMM Uyum Heyeti de katıldı.

İzmir Belediye Başkanı, Paris temaslarına birlikte başladığı Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selim Kuneralp,Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Osman Korutürk ile Dışişleri Bakanlığı Çok Taraflı Kültürel İşler Daire Başkanı Necil Nedimoğlu, Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Pagysa Yönetim Kurulu Başkanı Günay Guy Pagy, EXPO Yönlendirme Kurulu Üyesi Yılmaz Temizocak ve Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden oluşan heyet Seine Nehri üzerindeki gemi turunda hazır bulundu.

sondakika.com

Editör: TE Bilişim