İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ DENİZCİLİK KARİYER GÜNLERİNİ, “GÜZ SEKTÖR GÜNLERİ '13'Ü” GERÇEKLEŞTİRDİ

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübü tarafından her yıl düzenlenen denizcilik kariyer günleri bu yıl “Güz Sektör Günleri '13” adı altında güverte öğrencilerine yönelik gerçekleşti.

Etkinlik 23,24,25 Aralık tarihlerinde ilk iki günü Mühendislik Fakültesi Ali Rıza Berkem Konferans Salonu'nda, son gün Ulaştırma Lojistik M.Y.O Oditoryum'da gerçekleşti. Etkinliğe ilk gün Beşiktaş Denizcilik, Torlak Shipping, Türkon Line; ikinci gün Armona Denizcilik, Geden Line; üçüncü gün ise MSC, YASA Denizcilik ve Densa Denizcilik'in katılımları ile devam edildi.

İkinci günün son oturumuna Arkas Line temsilcileri iş yoğunluğu nedeni ile katılamadılar. Açılış, Bölüm Başkan Yardımcısı Yar. Doç. Dr. Gökhan Kara'nın konuşmasını takiben Denizcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve işletme opsiyonu üçüncü sınıf öğrencisi Kubilay Can Ovacıllı'nın konuşmaları ile gerçekleşmiştir. Esas amacı öğrencilerin bilinçlenmesi, kariyer planlamalarına yardımcı olmak ve bölüm ile sektörü buluşturmak olan etkinlik, yoğun katılım ile son derece başarılı, faydalı geçmiştir.

Öğrenciler akıllarındaki sorulara, merak ettikleri konulara cevap bulabilme şansı yakalamıştır. Kapanış, Bölüm Başkan Yardımcısı Yar. Doç. Dr. Gökhan Kara'nın etkinliğin faydalı geçtiğini umduğunu belirtmesi ve Denizcilik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Can Ovacıllı'nın tüm yönetim kuruluna teşekkür etmesini takiben çekiliş ile sponsor olan firmaların ikramları öğrencilere dağıtılması ile gerçekleşmiştir.

Editör: TE Bilişim