İÜ Denizcilik Kulübü Kariyer Günleri Başladı

İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Denizcilik Kulübünün düzelediği kariyer günler 28 kasım tarihinde başladı etkinliğin ilk oturumunda CMA CGM LOJİSTİK Genel Müdürü Hakan Karaca katıldı.

Hakan Karaca ilk olarak şirketini tanıtıp daha sonra öğrencilere kariyerleri hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. 2 . oturumda ise Arkas Denizcilik sunumunu gerçekleştirdi. Fatih Öğünç ve yunus kayanın katılım gösterdiği oturumda. Arkas denizciliğin tarihinden filosundan ve öğrencilerin en çok merak ettiği stajer politiklarından bahsedildi sunumun sonunda öğrencilerin sorularına cevap veren Fath Öğünç ve Yunus Kaya öğrencilere şirketlerinin kapısının herkese açık olduğunu söyledi.

Günün son oturumuna ise Kıran Denizcilik Personel Müdürü Aşkı Çelik katıldı. Uzun zamandır denizcilik sektöründe olan Aşkı Bey tecrübelerini öğrencilerle paylaştı ve denizciliğin geçmişteki ile bugünü orasında büyük bir fark olduğundan bahsetti. Kariyer günleri 29 Kasımda Turkon Holding, Beşiktaş Denzicilik ve Beks Denizcilik ile devam edecektir.

Editör: TE Bilişim