İTÜ Sektör  Günleri ‘‘ Lojistik Sektörü ’’ 7 Kasım’da İTÜ Maçka’da!  

Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü olan İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü markalaşan organizasyonu Sektör Günleri’nde bu kez Lojistik Sektörü’nü konu ediniyor!

Türkiye’nin en büyük öğrenci yönetici buluşması olan Sektör Günleri üniversite öğrencilerini ileride çalışabilecekleri sektörler, firmalar ve departmanlar hakkında karar vermelerini sağlamakta, firma yöneticilerini ve öğrencileri bir araya getirmesiyle Türkiye’nin en büyük yönetici buluşması konumunda bulunmaktadır.

İnternet üzerinden kayıt alınan organizasyonda fuaye alanındaki şirket standlarından katılımcılar iş ve staj başvurusunda bulunabilecek, şirket yetkilileri ile birebir görüşme fırsatını yakalayabilecekler.

7 Kasım Çarşamba günü, saat 09:30’da  başlayacak organizasyona, lojistik sektörünün lider firmaları Maersk, UPS ve MNG Kargo üst düzey yöneticilerin oturumları ile devam edilecek.

Katılımcı Firmalar ve Konuşmacılar :

MAERSK - Metin Sami Evren - Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü
MNG KARGO - Aslan Kut - Genel Müdür
UPS - Rick Fletcher- District IE Manager
TLS LOJİSTİK – Yavuz Ünal – Genel Müdür Yardımcısı
NETLOG LOJİSTİK GURUBU- INTERCOMBI – Gökalp Çak – Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
Stratejik Partner: ‘’Kariyer.net’’

İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü,16. İTÜ Sektör Günleri ‘’Lojistik Sektörü’” ile tüm bölümlerden ve üniversitelerden öğrencileri 7 Kasım’da İTÜ Maçka İşletme Fakültesi’nde ağırlayacak, ve oturumların hepsine katılanlara katılım belgesi verilecek.

Öğrencilere iş ve kariyer dünyasının kapısını aralayan en profesyonel organizasyon İTÜ Sektör Günleri’ne katılım için www.emk.itu.edu.tr adresinden ve www.kariyer.net üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırılabiliyor.

Etkinliğin Facebook Sayfası:  https://www.facebook.com/events/406657462734796/

 

Editör: TE Bilişim