İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GEMİ İNŞAATI VE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ MEZUNLARI DERNEĞİ 4. GELENEKSEL MEZUNLAR GÜNÜ

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen “Geleneksel Mezunlar Günü” etkinliği bu sene 15 Mayıs tarihinde gerçekleşti. İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi ve İTÜ Makine Fakültesi Gemi Mühendisliği bölümü mezunları eski üniversite arkadaşlıklarını yâd etmek ve stresten uzak, güzel bir gün geçirmek amacıyla fakülte koridorlarında tekrar bir araya geldi.

 Etkinlik, İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği Başkanı Özgür Üstüner’in ve İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Ahmet Ergin’in açılış konuşmaları ile başladı, fakültenin emekli akademisyenlerinden Prof. Dr. Yük. Müh. Aydın Şalcı tarafından verilen “Nostalji Dersi” ile devam etti. Ardından sıra her sene üç kişiye takdim edilen Onur Ödülleri’ne geldi. Bu seneki ödüllerin sahibi Prof. Dr. Ferhat Küçük, Yük. Müh. Behçet Tuğlan ve Kpt. Altay Altuğ oldu.

Konferans salonunda gerçekleşen törenin ardından fakültenin orta bahçesinde aile fotoğrafı çekildi. The2Strings grubunun müzik dinletisi eşliğinde verilen öğle yemeği ile mezunlar birlikte vakit geçirerek sohbet etme fırsatı buldular.

Fakültede bu sene birincisi düzenlenen “Yüzen Ev” yarışmasının sonuçları da bu etkinlikte açıklandı ve ödülleri sahiplerine teslim edildi.
Bu sene ilk defa canlı olarak yayınlanan ve doksan altı kişinin izlediği etkinliğe dair resimlere, yayına ve bültene ilerleyen günlerde web sitemizden ulaşabilirsiniz. (www.itugimder.org.tr)
Editör: TE Bilişim