İTÜ Denizcilik Fakültesi 20. Geleneksel Kariyer Günleri Zenith Gemi İşletmeciliğinin katılımıyla devam etti

Bu yıl 20. si gerçekleştirilen Kariyer Günleri kapsamında okulumuzun bugünkü konuğu Zenith Gemi İşletmeciliği oldu. Zenith Gemi İşletmeciliğini temsilen Personel Müdürü Barış Ziya Kaya ve Gürol Zorer katıldı. 200 üzerinde gemisi olan İtalyan tanker firması Scorpio'nun bir nevi Türkiye ofisi olduğunu belirten Sn. Barış Ziya Kaya, Scorpio şirketinin gemilerini işlettiklerini söyledi.

Denizcilik sektörüne 3 gemi ile başlayan Zenith Gemi İşletmeciliğinin günümüzde aktif olarak 21 gemi işlettiği bilgisi verildi. Şirket hakkında verilen genel bilgilerin ardından stajyer alımı konusunda açıklama yapıldı. Sadece uzun değil kısa staj imkanı da bulunduğunu anlatan şirket yetkilileri konferansı gemi içerisindeki olanakları anlatarak noktaladı.

Konferansın ardından soru cevap bölümü ile konferans son buldu. Konferans bitiminde öğrenciler, şirket yetkilileriyle beraber kokteyl alanına giriş yaptılar. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen kokteylde öğrenciler, yetkililerle karşılıklı sohbet havasında geçen bir görüşme gerçekleştirdiler.

Editör: TE Bilişim