Barbaros Denizciler Derneği İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü tarafından düzenlenen organizasyonda öğrencilerle bir araya geldi.

İTÜ Denizcilik Fakültesinde düzenlenen bu organizasyonda Barbaros Denizciler Derneği adına Başkan Mustafa Dülgar, Yönetim Kurulu Üyesi Metin Tamer ve Yönetim Kurulu Üyesi Türkay Yaltır katıldı.

Barbaros Denizciler Derneği’nin (BADER) kuruluş amacı, diğer derneklere olan ilişkilerinden ve dernek faaliyetlerinden bahsedilen organizasyonda derneklerin birbirleri arasındaki rekabetin yerine, derneklerin birbirleriyle organize olarak hareket etmesinin denizcilik sektöründe önemli bir etki yaratacağına değinildi. Denizcilik sektörünün birçok farklı dalından insanın bir arada bulunduğu derneğin farklı meslek dallarındaki insanlar arasındaki kültür ve jargon çatışmasını aşmakta yardımcı olduğuna değinildi. Özellikle okula yeni katılan öğrencilerin deniz hayatında ve öğrenim hayatında dikkat etmeleri gereken hususlardan bahseden katılımcılar ilerleyen zamanlarda Denizcilik Fakültesi öğrencileri yararına yapabilecekleri seminer ve organizasyonlardan bahsettiler. Bu faaliyetler için öğrencilere söz verdiler.

Öğrencilerin alkışlarıyla son bulan seminerin ardından, Barbaros Denizciler Derneği (BADER) yöneticileri öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplandırdıktan sonra İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden ayrılırken öğrenciler tarafından uğurlandı. Seminerle ilgili detaylar ve fotoğraflar için Kariyer Kulübü resmi sitesi www.itudfkariyerkulubu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Editör: TE Bilişim