Geleneksel Balık Günü coşku ile kutlandı

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği (DEFAMED) ve İTÜ Denizcilik Fakültesi işbirliği ile düzenlenen Geleneksel Balık Gününün bu defa 01 Aralık 2018  tarihinde gerçekleşti. İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde yapılan Balık Gününe her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi yoğundu.Kıbrıs Türk Kıyı Emniyeti ve Kıbrıs Türk Denizcilik İşletmesi Genel Müdürü Cemalettin Şevli,İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, İTÜ Rektörü Prof.Dr.Mehmet Karaca, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, mezunlar, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Ruhi Sarıalp Kapalı Spor Salonu’ndaki gerçekleştirilen törende ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve deniz şehitleri ile saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

134. Balık Gününe; İTÜ Rektörü Prof.Dr.Mehmet Karaca, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır, Öğrenci Zabiti,78 mezunları adına Kaptan Cengiz Candurmaz ve İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Baybora Yıldırım'ın konuşmaları ardından mezunlara 60. 50 ve 40. Meslek Yılı Onur Madalyaları takdim edildi. Balık Günü her yıl olduğu gibi okul yemekhanesinde özel balık menüsünün sunulduğu yemeğin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim