İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği 48. Olağan Genel Kurul toplantısını 21 Nisan 2012 tarihinde Kozyatağı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmiş ve yeni dönemdeki Yönetim Kurulu Üyeleri belli olmuştur. Öncelikle 48. Olağan Genel Kurulu toplantısına katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Genel Kurul tarafından seçilen yeni Yönetim Kurulu, yapmış olduğu ilk toplantıda görev dağılımı yaparak Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kaptan Ahmet Baybora Yıldırım’ı seçmiş ve diğer görev dağılımları aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

Başkan AhmetBaybora Yıldırım
II. Başkan Ahmet Hamza
Genel Sekreter Çağlar Coşkunsu
Muhasip Üye Umut Çınar
Üye Cem Mohan
Üye Alper Demircan
Üye Elif Bal

Ülkemizde ve uluslararası ölçekte siyasi ve ekonomik olarak önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Bunun yanında navlun piyasaları neredeyse bütün tip ve tonajda gemilerde çalkantılı bir dönem geçirmektedir. Bu konjonktürde başta denizde çalışan mezunlarımızla birlikte bakan, kamu kurumlarında her kademede yönetici ya da çalışan, ögretim görevlisi, kılavuz kaptan, operatör, donatan, tersane sahibi, uluslararası markaların temsilcisi, broker, acente gibi burada sayamayacağımız neredeyse denizciliğin bütün alanlarında faaliyet gösteren mezunlarımız bulunmaktadır. Öncelikli amacımız mezunlarımızı ortak bir paydada buluşturmak ve denizciliğimizin ileri gitmesi için çalışmaktır. Bu dönemde de mezunlarımızın öncülüğünde mezunlarımızın ve tüm deniz çalışanlarının hakları gözetilecektir. Bütün mezunlarımızın DEFAMED üyesi olması, bütün üyelerimizin eleştiri ve fikri katkılarıyla dernek çalışmalarına aktif destek sağlaması en büyük dileğimiz ve amacımızdır.

Saygılarımızla,

Başkan Ahmet Baybora Yıldırım

II. Başkan Ahmet Hamza

Editör: TE Bilişim