İTÜ Denizcilik Fakültesi’den Denizcilik Kültürünü Geliştirme Çabaları

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Sosyal Etkinlikler Kulübü tarafından 25 Ekim 2009 günü saat 12:00-20:00 arasında İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla yerleşkesinde gerçekleştirilen ilk ‘’Seafest’09’’ festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Kaptan Mustafa Can ve Hüseyin Mengi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen Seafest’09’da  Fakültemiz öğrencileri ve misafirlerimiz eğlenceli bir ortamda karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak tanışma fırsatı elde ettiler.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler’in de bizzat katıldığı etkinlik gün boyu Kare As, Metalbreath, Köz, Knight Errant, CMM Band ve Paravan adlı müzik gruplarının etkinlikleriyle devam etti.

Denizcilik kültürünün geliştirilmesine ve İTÜ Denizcilik Fakültesi’nin tanıtımına büyük katkıda bulunan ve Tuzla halkına da açık olan bu festivale diğer bazı üniversitelerden ve Fakültelerden  öğrenciler de  katıldı.  İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nil Güler, Seafest’09’da yaptığı açıklamada “İTÜ Denizcilik Fakültesi, Türkiye’de denizciliğin geliştirilmesi ve Atatürk’ün denizcilikte “milli ülkü” olarak belirttiği hedeflere ulaşmak için çalışmalarını aralıksız sürdürecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim