İTÜ DEFAMED Öğrencilerle Buluştu

İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri ile İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği (İTÜ DEFAMED)  yeniden bir araya geldiler.Gerçekleştirilen bu organizasyona İTÜ DEFAMED adına Başkan A.Baybora Yıldırım,2. Başkan Ahmet Hamza katıldılar.

Dernek yöneticileri tarafından İTÜ DEFAMED’in vizyonu,bulundukları faaliyetler ve seminerler hakkında bilgiler verildi.Konferansta Denizcilik Fakültesi’ne yeni başlamış öğrenciler ile tanışma fırsatı bulan yönetim kurulu üyeleri aynı zamanda okul öğrencilerine geminin selametini sağlayabilmek için okulda verilen disiplinin şart olduğunu düşünüyor.Ayrıca öğrencilerin saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde abi kardeşlik duygusuna ,denizcilik örf ve adetlerine önem vermesi gerektiğini vurguladı. Türk denizciliğine yön veren

bir okulda okumuş olmaktan gurur duyduğunu belirten A.Baybora Yıldırım okulda disiplin ve hiyerarşinin arkasında olduğunu söylüyor.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği yöneticileri kendilerine yönelen soruları  içtenlikle cevaplandırdıktan sonra yoğun ilgi gösteren öğrencilerin alkışlarıyla fakülteden ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim