DenizBank, tüm bankaların katılımına açık olarak düzenlenen ihalede katılımcı bankalar arasından en iyi şartları sağlayarak dünyanın en büyük denizcilik şirketi olan İDO ile ‘Sea&Miles Kredi Kartı’nı hayata geçiriyor.

DenizBank, tüm bankaların katılımına açık olarak düzenlenen ihalede katılımcı bankalar arasından en iyi şartları sağlayarak dünyanın en büyük denizcilik şirketi olan İDO ile ‘Sea&Miles Kredi Kartı’nı hayata geçirmek üzere bir protokol imzaladı. İDO’nun Sea&Miles Club uygulaması çerçevesinde hayata geçirilen Sea&Miles Kredi Kartı, İstanbullulara deniz ulaşımında pek çok avantajın yanı sıra kazandıracağı miller ile bedava yolculuk imkanı da sunacak.

İstanbul Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen basın toplantısına Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu da iştirak ettiler. DenizBank ve İDO tarafından ortaklaşa hayata geçirilen projenin detaylarını DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ile İDO Genel Müdürü Dr. Ahmet Paksoy birlikte sunarak; işbirliği protokolüne imza attılar.

Paksoy ve Ateş, DenizBank ve İDO arasındaki işbirliğini, “Dünyanın en büyük denizcilik şirketi ile dünyanın özkaynakları en hızlı büyüyen 8. bankası İstanbul için elele verdi...İstanbul şimdi ‘Deniz’i keşfediyor” sloganı ile açıkladılar.

87 gemi ile dünyanın en çok gemiye sahip, yılda 68 milyon yolcu ve 4.5 milyon araç ile yine dünyanın en çok yolcu ve araç taşıyan denizcilik şirketi olan İDO, aynı zamanda 78 terminal ile dünyanın en çok lokasyonda faaliyet gösteren denizcilik şirketi ünvanına da sahip.

Ülke çapındaki 250 şubesi, 5.800 çalışanı, Avrupa ve Rusya’daki bankaları ve 12 iştiraki ile, müşterilerinin her türlü finansal ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayabilecekleri bir ‘Finansal Süpermarket’ felsefesiyle hizmet sunan DenizBank’ın yaklaşık 1,5 milyon kredi kartı müşterisi bulunuyor. DenizBank, bugün Türkiye’nin kredi kartı pazarında en hızlı büyüyen bankalar arasında yer alıyor

Toplantıda yaptığı konuşmada, İDO ile gerçekleştirdikleri işbirliğinin önemine değinen DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş: “DenizBank; İstanbul ulaşımının can simidi olan deniz ulaşımı konusunda İDO ile işbirliğine giderek, hem müşterileri için farklı, benzeri olmayan ve pek çok avantaj sunan bir ürün ortaya koymuş; hem de finansal süpermarketine yeni bir ürün daha ekleme şansına sahip olmuştur. Daha önce Bonus Card ya da Miles&More örneklerinde olduğu gibi DenizBank, işbirliği platformlarını güçlendirerek, finansal süpermarketini hızla büyütmektedir” dedi.

Banka olarak; eşsiz tarihi ve kültürel zenginliklere sahip İstanbul kentine özel bir önem atfettiklerinin altını çizen Ateş, Sea&Miles’ın İstanbul’a özel projelerinin ilk adımı olma özelliği taşıdığını da belirtti.  Hakan Ateş, 1 yıl içinde 100 bin Sea&Miles kredi kartı müşterisi hedeflediklerini de vurguladı.

Sistem nasıl işleyecek?

DenizBank Sea&Miles kredi kartı sahipleri, yapacakları her 1 YTL’lik alışveriş ve nakit avans işlemlerinde 1 mil kazanacaklar.

İDO nun sefer bazında verdiği miller ile birleşerek biriken milleri ise, ücretsiz şehirlerarası deniz otobüsü, hızlı feribot bileti almak için kullanabilecekler.

Sea&Miles kredi kartı sahipleri otomatik olarak İDO’nun Sea&Miles Club üyesi haline gelecekler. Sea&Miles Club üyelerine öncelikli rezervasyon, özel gişe, SEA&MILES lounge,  Denizotobüsü iskelelerinde ücretsiz otopark, ekstra bagaj, özel gün ve saatlerde indirim, Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde Club Bölümü gibi pek çok avantaj sunuyor.

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim