Dünya İşadamları Yönetimi'nden Türkiye'ye 2 'altın Başarı' Ödülü

Dünya İşadamları Yönetimi (BID), 'Uluslararası Kalite, İş İdaresi ve Başarı' konulu çalışmaları inceleyerek, 2011'de başarı gösteren firmalara altın başarı ödülleri verdi.

Düzenlenen törende Türkiye'den İş Bankası ile SNR Holding'e bağlı İstanbul Denizcilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret AŞ.'ye de 'Altın başarı ödülü' verildi. Cenevre Intercontinental Oteli salonlarındaki gecede İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran, SNR Holding İcra Komitesi Başkanı Atilla Çiftcigüzeli ile Genel Müdür Tayfur Araslı başarı ödüllerini aldı.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran seremoniye eşi ile birlikte gelirken, ödülünü aldıktan sonra son derece mutlu olduğunu ifade etti. Aran, bankalar arası çalışmalarda yaptıkları yeni uygulamalar, teknik ve tekneloji çalışmalardan dolayı bu ödüle layık görüldüklerini söyledi.

SNR Holding İcra Kurulu Başkanı Atilla Çiftcigüzeli, branşlarında iddialı olduklarını ve bu başarıyı da aldıkları ödül ile kanıtladıklarını söyleyerek, yapılan tersaneler arası karşılaştırma, bilimsel araştırmalardan dolayı bu ödüle layık görüldüklerini; bundan dolayı da çok mutlu olduklarını anlattı.

 

Editör: TE Bilişim