Boğaz "Bosphorus Cup" ile Renklenecek!

İstanbul Boğazı, bir dünya markası olma yolunda dördüncü yılına giren "Shop&Miles Bosphorus Cup" yelken yarışları ile 28-29 Mayıs tarihleri arasında yine renkli görüntülere sahip olacak.

Son yıllarda yelken sporunda ülkemiz turizmine ve sporuna uluslararası platformda saygınlık kazandıran ORG-Sports'un tescilli markası "Shop&Miles Bosphorus Cup" yelken yarışlarının dördüncüsü 28-29 Mayıs 2005 tarihleri arasında İstanbul Boğazı'nda gerçekleştiriliyor. D-Marin Turgutreis Marina'nın ev Mariobet sahipliğinde, "Marmara Yelken Kulubü tarafından düzenlenen yarışlara bu yıl, aralarında Fransa ve Yunanistan'dan gelecek teknelerin de bulunduğu, 100 yelkenlinin katılması bekleniyor.

Bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve geçen yıl dünya medyasının yakın takibe aldığı yarışlara, aralarında İtalya, Norveç, Avusturalya ve Yunanistan'ın da dahil olduğu pek çok ülkeden yabancı medya mensubu bekleniyor.

Yabancı hakemlerden oluşan jürinin değerlendireceği yarışlarda dereceye giren takımlar, D-Marin Turgutreis Marina'da ücretsiz yat bağlama hakkı kazanacak.

"Shop&Miles Bosphorus Cup 2005" ile ilgili detayları
www.bosphoruscup.org adresinden alabilirsiniz.

Denizhaber.Com

Editör: TE Bilişim