ULAŞTIRMA BAKANI İSMET YILMAZ’IN, ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA VEDA MESAJI…
 
Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Ülke ve toplum olarak sahip olduğumuz kaynakların kısıtlı olduğu göz önüne alındığında, ulaşım ve haberleşme gibi temel altyapı hizmetlerini, öncelikle yetmiş milyonluk bir ülkenin ihtiyacını karşılayacak şekilde, yeterli ölçüde ve olması gereken teknik standartlarda üretmek, bu alanlarda, verimlilik ve kaliteyi yükseltebilmek siz çalışma arkadaşlarımın özverili çalışmaları ile mümkündür.

Alnı ak olarak, vicdan huzuruyla bu işin altından kalkabilmek, bilgi ister, fedakarlık ister, yılmadan, yorulmadan çalışma ister. Bu zor ve anlamlı görevi sizler yapıyorsunuz.
 
Toplumsal gelişme ve refahın gerçekleşmesi için hayati önem arz eden temel hizmetleri üreten ulaştırma ailesi, aynı zamanda büyük bir sorumluluğu da üstlenmiş demektir. Bizden beklenen kamu hizmetleri alanındaki başarımız, yetenek ve liyakatimizin göstergesi olduğu kadar, gurur ve sevincimiz de olacaktır.

Gördüm ki, hizmet kervanımız, ülkemizin en ücra köşesindeki insanımıza yirmidört saat ulaşmaya devam ediyor. Biliyorum ki, bu hizmet heyecanı ve başarısında, bütün çalışanlarımızın payı vardır.

Üstlendikleri görevleri hakkıyla yapan, başarılı olmak için gecesini gündüzüne katan, bir takım ruhu içerisinde çalışan tüm arkadaşlarımı kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Milletimize ve ülkemize hizmet yolunda yürüttüğüm bakanlık görevimi gönül huzuru ile devrederken, kısa süreli de olsa, milletimize bu makamda, güven duyarak hizmet etme fırsatını veren, devlet ve siyaset adamlarımıza teşekkür ediyorum.

Başta Bakanlığım olmak üzere, tüm bağlı ve ilgili kuruluşlarımızın bütün mensuplarına, ulaştırma ve haberleşme sektörüne veda ederken, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.                    
 
İsmet YILMAZ

Ulaştırma Bakanı
 

Editör: TE Bilişim