İşe Başladığı Gün Denizde Boğuldu

Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova'da bir otelde çalışan 20 yaşındaki genç, iş çıkışında girdiği denizde boğularak can verdi.

20 yaşındaki gencin cesedi 20 saat sonra Üçadalar açıklarında bulundu.Edinilen bilgiye göre, Kaş'ta ailesiyle... 15 Mart 2014 Cumartesi 19:51 İşe Başladığı Gün Denizde Boğuldu Antalya Haberleri Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova'da bir otelde çalışan 20 yaşındaki genç, iş çıkışında girdiği denizde boğularak can verdi. 20 yaşındaki gencin cesedi 20 saat sonra Üçadalar açıklarında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kaş'ta ailesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki Adem Bayrakçıoğlu, önceki gün Tekirova'da bir otelde komi olarak işe başladı. Kumluca Anadolu Meslek Lisesi ve Metem Elektrik Bölümü Pano Montörlüğü ve Elektrik Tesisatçılığı Bölümü’nden mezun olan Bayrakçıoğlu, dün saat 16.00'da mesai bittikten sonra otelden ayrıldı. Sahilde yürüyüş yaparak otele dönen bazı turistler, sahilde giysiler bulunduğunu ancak denizde yüzen kimsenin olmadığını söyleyince otel personeli sahile gitti. Adem Bayrakçıoğlu'nın elbiselerini ve kimliğini bulan otel personeli jandarmaya haber verdi. Dün gece sahilde yapılan aramalarda gencin izine rastlanılamadı.

Sabah erken saatlerde karada ve denizde arama çalışması başlatılırken, Kemer Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'na bağlı tekne ve askerler denizde yüzelsel ve tüpsüz deniz dibi kontrolleri yaptı. Yapılan aramalardan bir sonuç alınamayınca Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Birimi'nden yardım istendi. Antalya'dan gelen dalgıçların da katılımıyla Adem Bayrakçıoğlu'nu arama çalışmaları devam ederken, Üçadalar yakınlarında denizde bir ceset olduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik botları ve dalgıçlar hızla Üçadalar'a hareket etti.

Adem Bayrakçıoğlu'nun cesedi, kaybolduktan 20 saat sonra Martı Adası'nın doğusunda denize girdiği noktadan 4.6 kilometre uzaklıkta bulundu. Oğlunun kaybolduğunu öğrenince Tekirova'ya gelen baba Hüseyin Bayrakçıoğlu ve dayı Yunus İnceler, cesedin bulunduğunu öğrenince yıkıldı. Kumların üzerine oturup gözyaşı döken İnceler ve Bayrakçıoğlu, çevredeki vatandaşlar ve görevliler tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Sahil Güvenlik botuyla Kemer Marina'ya getirilen Adem Bayrakçıoğlu'nun cesedi, Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim