İNCE ve DENSA Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ne Katıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 16. sı gerçekleşen Kış Kariyer Günleri’nin 3. gününde İNCE DENİZCİLİK ve DENSA DENİZCİLİK konuk oldu.

7 Aralık 2011 günü ilk oturumda İNCE DENİZCİLİK adına Kariyer Günleri’ne katılan Teknik Müdür Ahmet Yaşar CANCA kendi geçmişinden bahsederek konuşmasına başladı. Şirketin tanıtımıyla konuşmasına devam eden CANCA ekonomik krizden minimum derecede etkilendiklerini belirterek hiçbir konuda sıkıntı yaşamadıklarını bildirdi. Soru cevap kısmında sorulan sorulara hazırlamış olduğu sunumla birlikte kısa ve açıklayıcı bir şekilde yanıtlar veren CANCA açıklamalarını yaptıktan sonra genç zabit adaylarına nasihatlar vererek konuşmasına son verdi.

Oturum bitiminde Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Ömer ARSLAN Ahmet Yaşar CANCA’ya teşekkür belgesini sundu.

İkinci oturumda DENSA Denizcilik adına Kariyer Günleri’ne katılan Personel Müdürü Serhat ACAR şirketlerini ve gemilerini tanıttıktan sonra zabit adaylarına denizde yaşama ilişkin öğütler verdi. ACAR daha sonra soru-cevap kısmında geçerek şirketleri hakkında bilgiler verdi.

Oturum bitiminde Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Sezer ÖNEY Serhat ACAR’a teşekkür belgesini takdim etti.

Editör: TE Bilişim