IMPA Resepsiyonu IMO'yu Buluşturdu

IMPA Genel Merkezi Wellington'da dün akşam verilen davette IMO NAV Alt Komitesi delegasyonları IMPA Yönetim Kurulu Üyeleri ve seçkin davetlilerle biraraya geldi.

IMO Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos'un oğlu Elias Mitropoulos ile birlikte katıldığı davete IMO Seyir Güvenliği Alt Komitesi Başkanı Kees Polderman, Lloyds List Başyazarı Michael Grey, ülkelerin IMO delegasyonları, çeşitli uluslararası meslek kuruluşlarının başkan ve yönetim kruulu üyeleri katıldılar.

Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı ve IMPA Başkan Yardımcısı Kaptan Cahit İstikbal'in IMPA Başkanı Mike Watson ile birlikte ev sahipliği yaptığı gecede, Başkan Mike Watson konuklara hitap ederek kılavuz kaptanların denizcilik endüstrisi ile işbirliği  içerisinde yola devam edeceklerini vurguladı.

Mitropoulos: "İsmet Yılmaz mükemmel bir insan"

Davete katılan IMO Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos, oğlu Elias'ın yaz tatilini geçirmek üzere Türkiye'ye gideceğini ve bundan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Mitropoulos, "Bakan Binali Yıldırım'ı telefonla aradım. Kendisi ile birlikte çalışmaya devam etmekten memnuniyet duyacağımı belirttim. Gerçekten de geçtiğimiz dönemde IMO ile Türkiye arasında güzel bir çalışma ortamı oluştu. Burada mükemmel bir insan olan İsmet Yılmaz'ı da unutmamak lazım" dedi.

Davette Türk Delegasyonu'nu IMO Daimi Temsilcisi Dr. Bekir Sıtkı Ustaoğlu temsil etti.

Davete IALA Başkanı Torsten Kruuse de katıldı. Kruuse, IALA olarak VTS Kongrelerinden birisini İstanbul'da gerçekleştireceklerini bunun da tahminen 2014te olacağını söyledi. Kruuse, Türk Boğazlarının önemli bir su yolu olduğunu burada VTS'nin başarıyla çalışmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. IALA içerisinde Konsey'de bir Türk üyenin bulunmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Kruuse, IALA İçerisinde Türk üyelerin daha da ilerlemelerini umduğunu bildirdi.

Türkiye'nin IMO Daimi Temsilcisi Bekir Sıtkı Ustaoğlu; IMPA Başkanı Mike Watson ve Başkan Yardımcısı G. B. Lee ile birlikte.

IMPA Başkanı Mike Watson, önceki IMO Genel Sekreteri William O'neil ve eşini karşılıyor.

IMPA Başkanı Mike Watson, IMO Genel Sekreteri Mitropoulos ve Oğlu Elias'ı Wellington'da karşılarken.

IMPA Başkanı davetlilere hitap etti.

Elias Mitropoulos, IMPA Başkan Yardımcısı Steve Pelecanos, IMO Genel Sekreteri Efthimios Mitropoulos, Lloyds List yazarlarından Aline de Bievre

NAV Oturum Başkanı Kees Polderman, IMPA Başkanı Mike Watson ile.

OMPA Başkan Yardımcısı Kaptan Cahit İstikbal, Güney Kore delegasyonu ile birlikte.

Editör: TE Bilişim