Uluslararası Kılavuz Kaptanlar Birliği (IMPA'nın 20. Genel Kurulu, Eustralasian Kılavuz Kaptanlar Birliği'nin (AMPA)  ev sahipliğinde Avustralya'nın Queensland eyaletinin başkenti Brisbane'de başlıyor...

Genel Kurul öncesi biraraya gelen IMPA Yönetim Kurulu ve Danışmanlar Kurulu üyeleri ve davetli kılavuz kaptanlar, AMPA Ev Sahipliğinde kendileri için düzenlenen şehir turuna katıldılar.

Genel Kurul Pazartesi günü başlıyor, Türkiye yeniden aday

16 Kasım Pazartesi günü başlıyacak olan IMPA Genel Kurulu  20 Kasım Cuma günü kapanışla sona erecek.

16 Kasım Pazartesi günü açılıştan sonra yapılacak olan seçimlerde ABD başkanlığa Türkiye ise Başkan Yardımcılığına yeniden aday gösterildi.

Türkiye'yi temsil eden KEGM İstanbul Limanı Kılavuz Kaptanlarından Kaptan Cahit İstikbal'in Pazartesi günü yapılacak seçimlerde yeniden seçilmesi bekleniyor.

 

 

Misafirler, Brisbane şehrinin turizm merkezi olan ünlü Gold Sand Coast sahiline giderek yaz başlangıcını yaşamakta olan Brisbane şehrinde Pasifik kıyılarında enerji topladılar.

IMPA Başkan Yardımcısı Steve Pelecanos, Brisbane Marine Pilots Operasyon Müdürü Brenton winn, Brisbane Marine Pilots Genel Müdürü Jeffrey Kline, IMPA Başkanı Mike Watson, IMPA Başkan Yardımcısı Cahit İstikbal

IMPA Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Brisbane Kılavuz Kaptanlar Kurumu yöneticileriyle Brisbane Denizcilik Müzesinde barbekü partisinde buluşarak genel kurul hazırlıklarını konuştular.

(soldan sağa) IMPA Başkan Yardımcıları Steve Pelecanos (Avustralya) ve Cahit İstikbal (Türkiye) Australasian Kılavuz Kaptanlar Birliği Başkanı ve Kongrenin ev sahibi Kaptan Peter Liley ile birlikte.

Editör: TE Bilişim