DTO İZMİR'DEN RESİM YARIŞMASI

Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından Resim ve Kompozisyon Yarışması düzenlendi. Kompozisyon Yarışması’nın konusu; ‘Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz’. Resim Yarışması’nın konusu ise ‘Deniz ve Deniz Canlıları’. Haydi çocuklar! Bu yarışma sizin için.

 

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, deniz sevgisi ve deniz temizliğini aşılamak üzere ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik olarak “Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor.

 

İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk, öğrencilere denizi tanıtmak ve deniz sevgisini sağlamak amacıyla 9 yıl önce Resim ve Kompozisyon Yarışması düzenlemeye başladıklarını belirterek, gelen resim ve kompozisyon sayısında her geçen yıl artış yaşandığını söyledi.

Öztürk, “Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi olarak amaçlarımızdan bir tanesi denizi sevdirmek, bu sevgiyi yaygınlaştırmak ve yararlarını anlatmak. Resim ve Kompozisyon Yarışmamızı bu amaç doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Ortaokul öğrencilerinin katılacağı kompozisyon yarışmasının konusu ‘Denizlerimizden Nasıl Yararlanabiliriz’, ilkokul öğrencilerinin katılacağı yarışmanın konusu ise ‘Deniz ve deniz canlıları’. Bütün çocuklarımızı, bu yıl 10. Kez düzenleyeceğimiz resim ve kompozisyon yarışmasına katılmaya davet ediyoruz. Gelin resim ve yazılarla bizlere denizi anlatın” diye konuştu.  

Editör: TE Bilişim