İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesinde Yönetim Kurulu, Meclis Başkan ve Yardımcısı yapılan seçimler sonucu belirlendi.

04 Nisan 2018 tarihinde Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen seçimlerin sonucunda, Beyaz Grup olarak çalışmalar yürüten Sayın Şaban Arıkan’ın listesi kazanmıştı.

10 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçimi sonrasında Mevcut Başkan Sayın Şaban Arıkan tekrar İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesinde 5 kişilik yeni yönetim ise şu şekilde oluşmuştur;

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şaban ARIKAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göcek D-Marin temsilcisi Sayın Onur UGAN, Sayman Üye Sayın Ali KAÇAR ve diğer iki yönetim Kurulu üyeleri Sayın Suat SAYGIN ve Sayın Yüksel KARAKAYA olarak belirlenmiştir.

13 Nisan 2018 Cuma günü gerçekleştirilen ilk Meclis toplantısı sonucunda ise Meclis Başkan ve Yardımcısı yapılan oylama ile belirlendi.

Meclis toplantısı yasa gereği meclis üyelerinin arasında yaşça en büyük üye tarafından yönetildi. Mehmet KISAR tarafından yönetilen meclis toplantında ilk olarak Meclis Başkan ve Başkan Yardımcısının seçilmesi gündem maddesi gerçekleştirildi. Kapalı zarf usulü ile gerçekleştirilen Meclis Başkan ve Başkan Yardımcısı seçiminde İlkay TUGAY İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Meclis Başkanı, Mehmet SELÇUK ise Meclis Başkan Yardımcısı seçilmiştir.

Editör: TE Bilişim