08-16 Aralık 2018 tarihleri arasında devam eden Paris Boat Show fuarına IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye ve Bodrum Şubesi koordinesinde çeşitli firmalar ile birlikte katılım sağllandı.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini temsilen Şube Müdürü Sayın Bülent Telli katıldı.

Deniz Turizmi alanının ülkemizin çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların katılımı ile gerçekleştirilen Boat Show’da bu yıl da ülkemize ilgi büyük. Önceki yıllarda tanıtım faaliyetleri kapsamında Fethiye ve Bodrum’a ziyarete gelen Fransız köşe yazarları ve gazeteciler bu yıl da ülkemiz standını ziyaret etmiş ve etkili bir tanıtım gösterebilmek için çeşitli görüşmeler ve iş anlaşmalarına zemin hazırlandı.

IMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye ve Bodrum Şubesi’nin hazırladığı tanıtım kataloglarını inceleyen katılımcılar, bölge hakkında detaylı bilgilere ulaştıklarını belirttiler.

Türkiye’nin coğrafi güzelliklerini çok beğendiklerini dile getiren Paris Boat Show katılımcıları, ziyaretçileri ve tekne sahipleri, Türkiye’ye gelmek istediklerini belirtmiş ve Türkiye’deki marinalar hakkında bilgi aldı.

Paris’te yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye standına olan ilgi, deniz turizmi alanında ilgi odağının 2019 yılında ülkemiz olacağı gibi değerlendiriliyor.

Editör: TE Bilişim