Tulu Gümüştekin vefat etti

İMEAK Deniz Ticaret Odası Avrupa Birliği Danışmanı ve Sabah gazetesi yazarı Tulu Gümüştekin, tatilini geçirdiği Sardunya Adası’nda hayatını kaybetti.

Gümüştekin, uzun süredir karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. IMEAK Deniz Ticaret Odası bünyesinde bulunan Avrupa Birliği biriminin AB uzmnanı ve danışmanı Tulu Gümüştekin aynı zamanda CPS Danışmanlık şirketinin de sahibiydi. Aynı zamanda yazar olan Gümüştekin Sabah Gazetesi ve Daily Sabah’ta yazıyordu. Yaklaşık bir haftadır annesi ve Turkcell’in Genel Müdürü olan eşi Kaan Terzioğlu ile birlikteİtalya’nın Sardunya Adası’nda tatilde olduğu öğrenilen Tulu Gümüştekin, dün akşam saatlerinde otelinde aniden rahatsızlandı. Gümüştekin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gümüştekin’in uzun süreden beri karaciğer rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü öğrenildi.

ACILI EŞTEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Eş acısı yaşayan Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, sosyal medya hesabından eşi Gümüştekin ile çektirdiği fotoğrafı paylaşarak “Burası cennet derdi, burada cennete gitti. Tulu’mu kaybettim. Acımı paylaşanlara teşekkür ederim” notunu düştü.

Editör: TE Bilişim