YATIRIMLARI VE YENİ YAKLAŞIMI İLE PALMARINA BODRUM, MARİNACILIĞA FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI GETİRİYOR

Palmali Grup tarafından geçen sene Bodrum Yalıkavak’ta satın alınarak yenilenen PALMARINA Bodrum, yeni oluşumu ile marinasında konuk ettiği mevcut yatlara hizmet vermeye devam ederken, Türkiye’nin ilk ve tek Mega/Giga yat projesini de hayata geçiriyor.

Palmali Grup bünyesinde Mayıs 2011’den itibaren yeni yüzüyle misafirlerini ağırlayan PALMARINA Bodrum, sürekli gelişen ve yenilenen yapılasıyla Bodrum Yalıkavak’ta hizmet vermeye devam ediyor. Mayıs 2013’te tamamlanacak proje ile Türkiye, PALMARINA Bodrum sayesinde toplamda 710 tekne deniz bağlama kapasitesine sahip olarak sayı anlamında bölgedeki, bağlama alanı bakımından da Türkiye’deki en büyük marinaya kavuşuyor olacak.

PALMARINA Bodrum, kapasitesi ile Türkiye’de tek…

Türkiye’nin tek yüksek kapasiteli Mega yat konaklama limanı olan PALMARINA Bodrum, proje tamamlandığında, çeşitli boylardaki yelkenli ve Motor yatların yanı sıra, 69 adet 40 m ve üzeri Mega Yatlara (bu sayının 26 adedi 70-150 m arası Giga Yatlar için olmak üzere) bağlama ve yıl boyu konaklama imkanı sağlayacak. Tam donanımlı kara “çekek” sahasında ise maksimum 45 m boya kadar 150 tekneye teknik servis hizmeti de verebilecek.

PALMARINA Bodrum’un başarısı, sahip olduğu sertifikalarda saklı..

Türkiye’nin ilk ve tek LRQA dan ISO 9001-2008 belgeli marinası olan PALMARINA Bodrum, 5 Blue Stars- IMCI ( International Marine Certification Instute) sertifikası ile de Türkiye’de bu sertifikaya sahip tek marina olma ünvanını elinde bulunduruyor. 5 Golden Anchors – THYA (The Harbours and Yachts Association) ve Blue Flag – FEE ( The Foundation for Environment Education),  sertifikaları ile de farklı alanlarda sahip olduğu başarılarını taçlandırmış oluyor.
Ödüllü mimarisi ve sunduğu farklı yaşam alanları ile bir marinadan çok daha fazlası…

Yeni yönetim anlayışı ve yeni yatırımları ile, günümüzde bölgedeki en güvenli marinalar arasında bulunan PALMARINA Bodrum, özellikle Mega / Giga yatlara yönelik yeni yapılanması ile dikkat çekiyor. Ödüllü mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyan PALMARINA Bodrum, projenin tamamlanması ile birlikte seçkin markalardan oluşan 63 mağazalık çarşı bölümü ve eğlence adasının da yer aldığı benzersiz bir yaşam alanı ile hizmet vermeye hazırlanıyor.

PALMARINA Bodrum’un eğlence adası olan “Oldcity” de, 2012 yaz sezonu ile yerini alan 700 m²’lik yüzme havuzu ile Billionaire Beach, eğlencesi ile ünlü Billionaire Club, gurme İtalyan lezzetleri ile Cipriani ve plaj şıklığının adresi olan Billionaire Couture, 2013 yaz sezonunda da aynı başarıyı sürdürmek için gün sayıyor. “Oldcity” de aynı zamanda Bodrum, Ege ve Dünya Mutfağının en prestijli ve vazgeçilmez temsilcileri ile seçkin mücevher markası Gilan da yer alıyor.

Sahip olduğu 17.000 m²’lik yeşil ve ağaçlandırılmış peyzaj alanı, AVM alanı, konsept mağazaları, yeme - içme üniteleri, kafeleri, concierge servisleri, ofisleri ve sanat galeri ile misafirlerinin her türlü ihtiyacını düşünen PALMARINA Bodrum, benzersiz bir yaşam alanı vaat ediyor. Marina bünyesinde yer alan ve gruba ait olan yat acentesi ve yat sigorta firması sayesinde, yat sahipleri her türlü ihtiyaçlarını marina içerisinden karşılayabiliyor. PALMARINA Bodrum, emniyetli ve korunaklı limanı sayesinde, her türlü hava şartında bile yatlara benzersiz bir koruma alanı sunuyor.

PALMARINA Bodrum, mottosunda “SU” ile özdeşleşiyor…

Suyun kenarında bir yaşam alanı kuran PALMARINA Bodrum, “Su”dan gelen temizliği, berraklığı, duruluğu ve serinliği marinanın her noktasına yansıtıyor. “Su”yun mavinin tonları ile olan benzersiz birlikteliğini marina içerisinde kullanan, “Su” gibi eşsiz ve çok yönlü bir yönetim ve iletişim anlayışını benimseyen PALMARINA Bodrum, hayatın kaynağını marinanın içerisinde barındırarak misafirlerine zenginlikler içerisinde seyrine doyum olmayan sessiz bir dünya sunuyor.

PALMARINA politikası ve söylemi yeni jenerasyon marinacılığın sembolü olarak konumlanırken, gerek kalite yönetimi gerekse de müşteri memnuniyeti açısından Avrupa standartlarının çok ötesinde, profesyonel ve akademik denizciliğin ışığında bir yaklaşım sunuyor. PALMARINA Bodrum, benimsediği yeni marinacılık anlayışı ile Avrupa’ya ışık tutan ve çizgiyi oldukça yukarı taşıyan haute couture, genç, dinamik ve konsept bir tanım getiriyor.

“We have created a mind crystal clear…
A marina quiet, clean, peaceful but alive …
JUST LİKE WATER”

PALMARINA Bodrum, 12 ay boyunca hizmet verecek…

PALMARINA Bodrum ile ilgili olarak Genel Direktör Levent Baktır; “Bu proje Akdeniz havzasındaki sektör dinamiklerini ciddi şekilde etkileyecek olan gerçekten çok büyük bir yenilenme projesi. Marinanın kalitesini çok yüksek bir noktaya taşıdığı için sektörde merak uyandıran bir projeyi hayata geçiriyor olmaktan son derece mutluluk duymaktayız. Aldığımız kalite belgelerimiz ve yeni oluşumumuzla PALMARINA Bodrum, 12 ay boyunca hizmet verecek Türkiye’nin en güvenli ve tek Mega yat marinası olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim