“Uluslararası Deniz Ticaret Odası’ndan (ICS)  Deniz Ticaret Odası'na gönderdiği  07.01.2013 tarih ve ICS(12)03 sayılı yazısı ile, ICS 2013 Yıllık İnceleme Yayınında kullanılmak üyelerinden ilginç gemi fotoğrafları yollamalarını istedi.

Yazıda, 5-7 Haziran 2013’te Norveç Oslo’da yapılacak olan ICS Yıllık Genel Kurul Toplantısından önce, ICS 2013 Yıllık İnceleme Yayınının basılıp dağıtılması için çalışmalara başlamak üzere olduklarına değinilerek, geçen yıllarda olduğu gibi, ICS üyelerinin üyesi olan şirketlerin, Yıllık İnceleme Yayınına dahil edilmek üzere,  gemilerine ait bazı ilginç resimleri ya da denizcileri çalışırken gösteren fotoğrafları ICS’e göndermelerinden memnuniyet duyulacağı belirtilmiştir.

Fotoğrafların elektronik ortamda gönderilmesi ve yüksek kaliteli olmaları gerektiği belirtilmiş olup, kullanıldıktan sonra geri gönderilebilmesi için fotoğrafların etiketli olması ve Mrs. Shantel Ryan’ın ([email protected]) dikkatine ve 28 Şubat 2013 tarihinden önce ellerine ulaşacak şekilde gönderilmesi istenmiştir.

İlgi yazıda, ayrıca, anılan resimlerin, kitaplar ve enformasyon broşürleri gibi ICS tarafından çıkarılan diğer basılı materyallere dahil edilmesinin istenip istenmediğinin belirtilmesinin de arzu edildiğine değinilmekte ve ICS’in bu isteklerinin üye şirketlere duyurulması istenmektedir. İlgi yazı ilişikte sunulmuştur.”
Editör: TE Bilişim