İklim değişikliği ile ilgili toplumsal duyarlılık yaratarak, daha sorumlu ve sürdürülebilir tüketim alışkanlıklarının yaygınlaşmasına katkı sağlamayı hedefleyen Aygaz, bu yıl 28- 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında beşincisi düzenlenecek olan Dragon Festivali kapsamında iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak için Haliç İmrahor Parkı’nda kürek çekecek.

İstanbul 27 Mayıs 2011 - Kuruluşunun 50. yılını kutlayan Aygaz, iklim değişikliği ile ilgili kamuoyunda farkındalık yaratmayı amaçlayan “Yarın Hava Nasıl Olacak?” projesini Haliç’e taşıyor. Aygaz çalışanları 28–29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dragon Festivali kapsamında Haliç İmrahor Parkı’ndaki yarışlarda iklim değişikliği ile ilgili farkındalık yaratmak için kürek çekecek.

2 gün boyunca devam edecek festivalde, toplam 80 firmadan 112 takımın yer alması planlanıyor. Yaklaşık 7.500 davetli ve binlerce yarışmacının katılımının beklendiği yarışmalarda Aygaz, “Yarın Hava Nasıl Olacak?” isimli takımıyla festival alanında Mavi Manzara Caddesinde Pusula Bölgesi’nde bulunan 110 numaralı çadırda ziyaretçileriyle buluşacak.

28 Mayıs Cumartesi Günü 13.30’da 7.seride ikinci kulvarda yarışacak olan Aygaz “Yarın Hava Nasıl Olacak?” takımı, 16.15’te de küreklerini ikinci kez iklim değişikliğine karşı çekecek. İkinci günün yarış programı ilk günkü derecelere göre belli olacak.

Editör: TE Bilişim