“III. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi”

Dünyaca Ünlü Deniz Hukuku Uzmanları Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde  Deniz Hukuku’nun Güncel Sorunlarını Tartışacak 

Tulane Üniversitesi Deniz Hukuku Bölümü Başkanı Prof. Martin Davies (A.B.D.), Louisiana Medeni Kanunu’nun mimarı Prof.Dr. Athanassios Yiannopoulos (A.B.D.) ve A.B.D. Federal Mahkeme Hâkimi olan John W. DeGravelles, İspanya Deniz Hukuku Derneği Başkanlığı görevini de yürütmekte olan Barcelona Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ignacio Arroyo Martinez (İspanya), Gent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eduard Somers (Belçika), Bologna Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Stefano Zunarelli (İtalya) başta olmak üzere Deniz Hukuku’nda dünyanın önde gelen ülkelerinin en saygın isimleri ve P&I Kulüp temsilcileri III. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi’nde bir araya gelecektir.

Kongrede; ebola salgının denizcilik sektörüne etkisi, boğazlardaki ulaşım ve çevre riskleri başta olmak üzere bu sektördeki birçok hukuki sorun ve bunların çözüm yolları masaya yatırılacaktır. 

16-17 Ekim tarihlerinde Adalet Bakanlığı ve İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın destekleri ile düzenlenecek olan "III. Denizcilik ve Deniz Hukuku Uluslararası Kongresi” uluslararasi alanda yapilan en büyük organizasyondur.

16 Ekim Perşembe günü saat 09:15 de Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Emin Arat'ın açılışını yapacağı, 17 Ekim Cuma günü 17:30 da sona erecek olan Kongre'de, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Pınar Akan kongre başkanlığı görevini yürütecektir.

Kongre,  Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Yerleşkesi Ord. Prof. Dr. Reşat Kaynar Salonu’nda düzenlenecektir.

 

İletişim:
Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü
Telefon: (216) 330 61 59
Faks    : (216) 349 41 93
Mail    : [email protected]

 

 

Editör: TE Bilişim