İHSAN KALKAVAN AMELİYAT OLDU

Çin'in Şanghay şehrine 100 km mesafede trafik kazası geçiren Beşiktaş Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kalkavan'ın başarılı bir ameliyat geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DenizHaber Ajansı haber merkezinin aldığı bilgilere göre Sayın İhsan Kalkavan'ın kaza sonrası vucudunun değişik yerlerinde kırıklar oluştuğu ve cerrahi müdahalenin Çin'li uzman operatörler tarafından yapıldığı ifade edildi.

Dün Akşam saatlerinde özel bir uçakla Hongkong'a giden ve oradan İhsan Kalkavan'ın yattığı hastaneye ulaşan, Kalkavan'ın oğlu Yavuz Kalkavan'ın yanında uzman doktorların bulunduğu öğrenildi.

Haber kaynaklarımızdan aldığımız bilgiye göre, tam donanımlı bir uçağın bugün öğlen saatlerinde Çin'e hareket ettiği ifade edildi. Özel uçakta anında müdahele edecek, Memorial Hastanesi uzman ekiplerinin bulunduğu açıklandı. 

Gece saatlerinde Çin'e ulaşacak olan özel uçağın Sayın İhsan Kalkavan'ı Türkiye getireceği tahmin ediliyor.

Gelişmeleri duyurmaya devam edeceğiz....

SON DAKİKA: İHSAN KALKAVAN'LA AYNI ARABADA BULUNAN İŞADAMI HAKAN BALTALI HABERTÜRK TELEVİZYONUNA ŞU AÇIKLAMADA BULUNDU

"İhsan bey'in kazada Eli parçalandı Betebet ve sırtında ezikler var. Bir ay eli karnında dikili kalacak karnından doku alıp eline diktiler. Ağrılar çok yoğun ama bilinci açık. İki saat 15 dakika ambulans bekledik. Kimse bize yardımcı olmadı. Otobanda kaza yaptık geçen araçlar bize yardım etmek yerine yoldan çekilmemiz için korna çalıyorlar. Çin maalesef bu konuda oldukça geri bir ülke. 6 saat sonra ameliyata girebildi. Yarın sabah Türkiye’ye döneceğiz."

DenizHaber.Com-Özel

Editör: TE Bilişim