İDO’nun sunduğu avantajlar www.ido.com.tr adresinde birleşiyor

Daha önce internette hem www.ido.com.tr hem de www.idobus.com.tr adreslerinden bilet satışı gerçekleştiren İDO, sunulan avantajlardan tüm yolcularının yararlanmasını sağlamak ve verimliliği artırmak için 1 Kasım tarihinden itibaren artık sadece www.ido.com.tr adresinden satış yapacak.

Yapılan değişiklikle birlikte İDOBÜS yolcuları 1 Kasım 2013 tarihinden itibaren www.ido.com.tr adresinde sunulan tüm avantajlardan eksiksiz yararlanabilecekler. Örneğin, daha önce www.idobus.com.tr adresinde öğrenci, yaşlı vb. indirimlerinden faydalanamayan İDO yolcuları, artık www.ido.com.tr adresi üzerinden indirimli bilet satın alabilecekler. Yine daha önce İDO Sea& Miles kart uygulaması www.idobus.com.tr adresinde mevcut olmadığı için bu kartın avantajlarından yararlanamayan yolcular da, 1 Kasım'dan itibaren www.ido.com.tr adresi üzerinden Sea& Miles fırsatlarından faydalanabilecekler.

Bugüne kadar sadece www.idobus.com.tr internet sitesi ile Kabataş, Kadıköy ve Bursa (Güzelyalı) iskelelerinden satışı yapılabilen biletler, 1 Kasım 2013 tarihinden itibaren www.ido.com.tr adresi ve diğer tüm İDO satış noktaları ile acentelerden yapılabilecek.

Yolcular, İDOBÜS'ün ayrıcalıklı ve hesaplı ücretlerinden yararlanmaya da her zaman olduğu gibi devam edecekler…

Editör: TE Bilişim