İDO'nun Ek Seferleri Yoğunluğu Azalttı

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) İstanbul ile Bursa-Güzelyalı, Balıkesir-Bandırma ve Yalova arasında sefer yapan tarifeli feribot ve deniz otobüslerine ilave olarak ek seferler düzenlenmesinin, iskelelerdeki trafik yoğunluğunu azalttığı bildirildi.

Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil yörelerine gitmek için İstanbullu tatilciler ile Güney Marmara'dan İstanbul'a giden vatandaşların kullandıkları Yalova-Topçular, Bursa-Güzelyalı ve Balıkesir-Bandırma feribot iskelelerinde, geçmiş yıllarda oluşan yoğunluk, bu yıl Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı arifesinde de yaşanmadı.

İDO yetkilileri, İstanbul ile Bursa-Güzelyalı, Balıkesir-Bandırma ve Yalova arasında sefer yapan tarifeli feribot ve deniz otobüslerine ilave olarak, 5-14 Aralık dönemini kapsayan bayram tatili süresince ek seferler düzenlemesinin, geçmiş yıllara kıyasla yoğunluğu büyük ölçüde azalttığını kaydettiler.

Yetkililer, 9 günlük tatilin ardından, dönüş yolculuğunun genellikle son günlere bırakılması nedeniyle 13-14 Aralık tarihlerinde trafiğin daha yoğun olmasının beklendiğini bildirdiler.

Editör: TE Bilişim