İDO’nun Bayram Tarifesi 26 Ağustos’ta Başlıyor

İDO, yolcularından gelen talep ve beklentiler ile bayram yoğunluğunu dikkate alarak hazırladığı Ramazan Bayramı Tarifesi’ni uygulamaya koyuyor. Tarife 26 Ağustos – 4 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerli olacak.

Yolcularına Marmara’da keyifli, konforlu ve güvenli yolculuklar sunan İDO, 26 Ağustos itibariyle Ramazan Bayramı Tarifesi’ne geçiyor. Yolcuların talep ve beklentileri ile bayram yoğunluğu dikkate alınarak hazırlanan tarifeyle, dış hatlarda yaklaşık bin 200, Eskihisar- Topçular hattında doldur-boşalt sistemiyle yapılacak aralıksız seferler ile toplam 4 bini aşkın sefer yapılması hedefleniyor.

26 Ağustos – 4 Eylül 2011 tarihleri arasında geçerli olacak Ramazan Bayramı Tarifesi kapsamında feribot ve deniz otobüsü hatlarındaki sefer sayıları artırılırken, yoğunluk doğrultusunda, öngörülenin üzerindeki hareket de ek seferlerle güçlendirilecek.
Dinamik ve esnek fiyatlandırma sisteminin fırsat ve avantajlarını içeren Ramazan Bayramı Tarifesi’nin ayrıntılarına İDO çağrı merkezi ile www.ido.com.tr  ulaşılabilecek.
Editör: TE Bilişim