65 DAKİKADA ÇINARCIK - ESENKÖY

Marmara Adası ve Avşa hattından sonra şimdide Çınarcık - Esenköy seferlerine start veren İDO, bu hatta yolculuk süresini 65 dakikaya indirerek tatil keyfini uzattı.

İstanbul Deniz Otobüsleri bir kez daha yolcularının taleplerine kulak vererek Esenköy – Çınarcık seferlerinin kalkış noktalarını Eminönü ve Kadıköy olarak değiştirdi.

14 Mayıs – 10 Haziran tarihleri arasında Cumartesi günleri gidiş Pazar günleri dönüş şeklinde uygulanacak seferler 10 Haziran’dan sonra düzenli olarak günde üç sefer olarak gerçekleştirilecek.

İDO her sene Bostancı – Yenikapı – Çınarcık – Esenköy olarak belirlediği hat güzergahını, bu sene yolculardan gelen yoğun talepleri göz önünde bulundurarak Eminönü Holiganbet – Kadıköy - Çınarcık – Esenköy olarak şekillendirdi.

30 Nisan dan itibaren haftasonu Marmara Adası ve Avşa seferlerini başlatarak turizm sezonunundaki hareketliliği erkene alan İDO, Marmara’nın şirin tatil ilçelerinden Esenköy ve Çınarcık’a seferlerini de başlatarak haftasonu tatilinin keyfini arttıracak. 65 dakika gibi kısa bir sürede bu beldelere ulaşan ido zamandan kazandırarak tatil sürelerinin uzamasını sağlıyacak. 
www.ido.com.tr internet adresinden ve 444 4 436 nolu bilet satış ve rezervasyon hattından detaylı bilgi alınabiliyor.

Kaynak:iDO Basın ve Halkla ilişkiler

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim