Barış Manço 10. ölüm yıldönümünde kendi adını taşıyan vapurda düzenlenecek özel seferle anılacak

Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Barış Manço, ölümünün 10. yıldönümü olan 3 Şubat Salı günü, kendi adını taşıyan “Barış Manço Vapuru”nda düzenlenecek törenle anılacak. Moda’da başlayıp sanatçının kabristanının bulunduğu Kanlıca’da son bulacak olan özel boğaz seferi Barış Manço’nun tüm sevenlerine açık olacak. Vapurda Kurtalan Ekspres Grubu sanatçının anısına bir konser verecek. Sevenleri Kanlıca’dan özel olarak tahsis edilen otobüslerle sanatçının Kanlıca’daki mezarını ziyaret edecek. 

Türkiye’de ”7’den 77”ye herkesin hayatında önemli bir yeri olan ve aradan geçen on yıla rağmen şarkısındaki gibi “Unutulamayan”  Barış Manço,  ölümünün 10. yılında adını taşıyan vapurun özel Boğaz seferi ile anılacak.

Barış Manço’ nun tüm sevenlerinin katılımına açık olarak düzenlenecek özel sefer, İDO’nun Barış Manço Şehir Hatları Vapuru ile gerçekleşecek. Moda’dan başlayıp Kadıköy’e uğrayarak, Kanlıca’ da son bulacak özel vapur seferinde Barış Manço’ nun unutulmaz şarkılarını Kurtalan Ekspres canlı performans ile seslendirecek.

Barış Manço’nun eşi Lale Manço, oğulları Doğukan ve Batıkan Manço’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek anma törenine Barış Manço’ nun şarkılarıyla büyüyen, onu unutmayan herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Anma töreni, Barış Manço’ nun Kanlıca’da bulunan kabristanının ziyaret edilmesiyle son bulacak.

Program:
Tarih   : 3 Şubat 2009
Yer     : Moda Vapur İskelesi  
Tören başlama saati   : 10:00
Barış Manço Vapuru Moda’dan hareket saati   : 10:30
Barış Manço Vapuru Kadıköy-Beşiktaş İskelesi’ne
 varış ve hareketi      : 10:50
Kanlıca’ya Varış      : 11:30
Özel otobüslerle Mezarlığa hareket     : 11:45
Mezarlıkta tören ve mevlit     : 12:15
Barış Manço Vapuru ile Kadıköy İskelesi’ne dönüş  : 13:30

 

Editör: TE Bilişim