İDO,17 Haziran’da başlayacak yaz sezonu biletlerini satışa çıkardı, yine zam yok, yine avantaj çok

İDO’dan biletlerini erken alan tatilci ve yazlıkçılar daha çok avantajdan yararlanacak.

İDO, okulların kapanmasıyla birlikte 17 Haziran’da başlayacak ve 15 Eylül tarihine kadar devam edecek yaz tarifesini açıklayarak, biletlerinin satışına şimdiden başladı.

2013 senesini müşteri yılı ilan eden İDO’da, en yüksek sezonu oluşturan yaz döneminde de yine zam yok. Çok sayıda avantajlı kampanya bileti ise tüm satış kanallarında İDO yolcularını bekliyor.

İDO’nun avantajlarla dolu yaz tarifesi kapsamında yaklaşık 4,5 milyon yolcu koltuğu ve 700.000 araç kapasitesisatışa sunuluyor.Özellikle yaz tatili planlarını erkenden yaparak biletlerini önceden alan tatilci ve yazlıkçılar, kampanya biletlerine ulaşmak konusunda daha avantajlı olacaklar.

Bu yıl bilet fiyatlarına hiç zam yapmadan tepe fiyatlarını sabitleyen İDO, bu tepe fiyatların altında sürekli kampanya biletleri de açıklayarak, yolcularına rahat ve hızlı ulaşımın yanında hesaplı bir ulaşım imkanı da sunuyor. İDO’nun 365 gün boyunca süren kampanyaları sayesinde yolcular sabit fiyatın altında çok çeşitli ve uygun alternatiflerle seyahat etme imkanına sahip oluyorlar.

Kampanyalar rekor getirdi
 
İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy, yaz tarifesinin açıklanması ve biletlerin satışına başlanmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte en yoğun sezonumuza giriyoruz ve söz verdiğimiz gibi İDO’da bu yaz fiyat artırımına gitmiyoruz. Açıkladığımız yaz tarifesiyle birlikte sunduğumuz avantajlar ve kampanyalı biletlerimiz, umarım halihazırda ulaştığımız rekorları daha da yukarı taşımamızı sağlayacaktır. İDO’da çıtayı hep daha yukarı taşımaya alıştık. Bu yıl ilk 5 aylık dönemde geçen yıla oranla yolcuda yüzde 20, araçta yüzde 22’lik artışlar elde ettik ve özelleştirme öncesini baz aldığımızda da 2011’e oranla yüzde 18’lik bir yolcu artışı sağlamış durumdayız. Tarihimizin en yüksek rakamlarına, rekorlarına ulaştık. Geçtiğimiz sonbaharda başlattığımız kampanyalar rekoru getirmiş durumda ve şimdi daha iyisini başarmak için yolumuza devam ediyoruz. Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımız hep devam edecek…”
 
Ramazan Bayramı biletleri de satışta
 
PQKSOY; "İDO’nun 17 Haziran – 15 Eylül tarihleri arasını kapsayan yaz tarifesi biletlerini satışa sunmasıyla birlikte, aynı döneme denk gelen ve her yıl çok yoğun bir talebin olduğu Ramazan Bayramı seferleri de satışa sunuldu. Bu yıl 7-11 Ağustos tarihleri arasını kapsayan Ramazan Bayramı için biletlerini almak isteyenler de şimdiden www.ido.com.tr adresini ziyaret ederek biletlerini alabilirler. İDO, yaz ayları boyunca yolcularının daha rahat ve hesaplı seyahatleri için yeni avantajlar sunmaya devam edecek." dedi.

Editör: TE Bilişim