10'DAN FAZLA YOLCU YARALANDI

Feribot içerisinde büyük bir paniğe neden olan olayda 10’dan fazla yolcunun yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. İlk tedavileri ambulansta yapılan yaralılar, hastaneye sevk edildi.

Pendik'te İDO kazası: Yaralılar var

"BİRDEN HIZLANDI"

Kazayı yaşayan yolculardan Fatih Savacı, "Yanaşma anıda feribot birden hızlandı. Direkt betona çarptık. Kolumdan yaralandım. 10-15 yaralı var" diyerek olayı anlattı.

İDO Basın Açıklaması

İDO,15 Mayıs 2018 tarihinde 14:00 Yalova-Pendik seferini yapan Fatih Sultan Mehmet-1 isimli IDO ferrycat tipi geminin, saat 14:50’de Pendik İskelesi’ne yanaşmaya çalıştığı sırada iskeleye sert bir şekilde çarpması ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Açıklama şu şekildedir;

15 Mayıs 2018 tarihinde 14:00 Yalova-Pendik seferini yapan Fatih Sultan Mehmet-1 isimli IDO ferrycat tipi gemi, saat 14:50’de Pendik İskelesi’ne yanaşmaya çalıştığı sırada iskeleye sert bir şekilde yaslanmıştır. Yaslanmanın etkisi ile ayakta bulunan yolcularımızdan birkaçında hafif yaralanmalar meydana gelmiştir. Yaralılara olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahaleleri yapılarak ayakta tedavileri gerçekleştirilmiştir. Gelişmelerle ilgili bilgiler netleştikçe paylaşım sağlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Editör: TE Bilişim