İDÇ DENİZCİLİK ve ACTIVE SHIPPING Dokuz Eylül 16. Kış Kariyer Günleri’ndeydi

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin yoğun çalışmalar sonucunda hazırladığı ve bu yıl 16. sı düzenlenen kariyer günlerinin 6 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen oturumlarındaki konuklar İDÇ DENİZCİLİK ve ACTIVE SHIPPING oldu.

Sabah oturumunda İDÇ Denizcilik Personel Müdürü Turgut ERTÜRK sunumlarını gerçekleştirdiler.  Turgut ERTÜRK konuşmasına İDÇ’nin bünyesindeki şirketleri ve gemileri tanıtarak başladı. Bir aile şirketi şeklinde çalıştıklarını vurgulayan ERTÜRK filolarını büyütmeyi planladıklarını anlattı. Öğrencilerin sorduğu sorular üzerine gemilerdeki ortamı ve gemilerin çalışma bölgelerini  anlatarak toplantıyı sonlandırdı.

İDÇ Denizcilik Personel Müdürü Turgut ERTÜRK’e Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Hasan ATALAY tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

6 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen ikinci oturumda ACTIVE Shipping adına Teknik Müdür Ş.Şenol GÜNGÖR, Operasyon Müdürü K.Doğan POLAT ve Superintendent Bülent UYGUN sunumlarını yaptılar ve öğrencilerin sorularını cevapladılar. ACTIVE Shipping’i tanıtan bir sunumla konuşmasına başlayan GÜNGÖR sonrasında yabancı personelle çalışmanın faydalarını ve zorluklarını anlattı. Gemilerinde daha fazla Türk zabit ve mühendisle çalışmak istediklerini belirten GÜNGÖRi şirketleri ve gemileri tanıtarak başladı. Bir aile şirketi şeklinde çalıştıklarını vurgulayan ERTÜRK filolarını büyütmeyi planladıklarını anlattı. Öğrencilerin sorduğu sorular üzerine gemilerdeki ortamı ve gemilerin çalışma bölgelerini  anlatarak toplantıyı sonlandırdı.

İDÇ Denizcilik Personel Müdürü Turgut ERTÜRK’e Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerinden Hasan ATALAY tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

6 Aralık 2011 günü gerçekleştirilen ikinci oturumda ACTIVE Shippi

Editör: TE Bilişim