IALA RİSK YÖNETİMİ EĞİTİM SEMİNERİ İSTANBUL’DA BAŞLADI…

Kısa adı IALA olan Uluslararası Deniz Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği’nin her yıl farklı bir ülkede düzenlediği “IALA Risk Yönetimi” semineri, bu yıl ülkemizde gerçekleştiriliyor.

Seminerin açılışına Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Sayın Yaşar Duran Aytaş, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Sayın Cemalettin Şevli, IALA World Wide Academy Başkanı Jean Charles Leclair, İTÜ Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Volkan Aydoğdu, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç Dr. Selçuk Nas, Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülend Temur ve IALA VTS Komitesi Başkanı Sayın Tuncay Çehreli katıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Sayın Yaşar Duran AYTAŞ’ın açılış konuşmasını yaptığı “IALA World-Wide Academy Risk Yönetimi Semineri”, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İstanbul’da başladı.

Seminerin İstanbul’da yapılması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür  AYTAŞ, 1958 yılından beri IALA üyesi olduğumuzu hatırlatarak, bugüne kadar IALA ve IMO’nun tüm çalışmalarının yakından takip edildiğini ve bu çalışmalara ülke olarak gerekli desteği verdiklerinin altını çizdi.

Genel Müdür Sayın Yaşar Duran AYTAŞ, beş gün boyunca devam edecek olan seminer için katılımcılara başarılar dilerken, Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış tarihi kentimiz İstanbul’da güzel vakit geçirmeleri temennisinde de bulundu.

Editör: TE Bilişim